Bo hos oss

Det finns information som är viktig för dig att veta före inflyttning, under tiden du bor hos oss och tiden före du flyttar ut. Detta har vi samlat på ett ställe. Om du har några funderingar om inflyttning, utflyttning eller om att vara hyresgäst hos oss är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller ta kontakt med oss på telefon. Kontaktuppgifter och öppettider hittar du under "Kontakt".

 

 

Inför inflyttning

Välkommen till Bergfast Bostäder och lokaler! Vi är glada att du valt oss som din hyresvärd och vill tipsa dig om några saker som är bra för dig att känna till innan du flyttar in hos oss.

Läs mer om våra tips och råd inför inflyttning

 

Under din hyrestid

Här hittar du information om vad som gäller för till exempel trapphus och entréer, tvättstuga, att ha husdjur och andra regler som gäller för dig som hyresgäst. Du hittar också tips och råd om till exempel när du själv får göra ändringar i din lägenheter, och om vanliga problem som kan dyka upp i din bostad och hur du avhjälper dessa. 

Läs mer om regler, tips och råd under din hyrestid

 

Inför utflyttning

På vår sida om att flytta ut hittar du tips och råd om din utflyttning och vad du behöver tänka på inför att du ska flytta ut från din bostad eller lokal. 

Läs mer om utflyttning

 

 

Telefon
0687-164 50 

E-postadress
bergfast@berg.se

 

Besöksadress 
Skede 910, Hackås

Postadress 
Bergfast Bostäder och lokaler
Skede 910
845 94 Hackås