Sök ledigt

Lediga objekt som finns för uthyrning publiceras i kategorin lägenheter. Läs mer eller klicka dig vidare nedan för att se vad som finns ledigt just nu.

 

Lediga lägenheter

Lediga lägenheter förändras hela tiden. För att hålla dig ordentligt uppdaterad så rekommenderar vi att skapa en prenumeration på dina önskemål om lägenhet, för att inte missa något. För att skapa en prenumeration måste du registrera dig eller logga in.

Vi publicerar här de lägenheter som är redo för uthyrning. Här för att se vad som är ledigt idag. I nästa vy kan du sortera på område, antal rum, yta och hyra. Varje lägenhet är utrustad med en planritning för att få en känsla över hur lägenheten ser ut.

 

Lediga lokaler

Söker du någon affärslokal, kontor eller industrilokal till din verksamhet? Våra lokaler anpassas efter dina förutsättningar och behov för den verksamhet du vill bedriva. Hittar du inget ledigt just nu mejla gärna oss för information om till exempel lokaler som är på väg att bli lediga eller liknande. 

Hör gärna av dig till oss med dina lokalbehov. Tel: 0687-164 50

 

Lediga bilplatser

Söker du plats för din bil? Kontakta kundtjänst på tel: 0687-164 50.

Bilplatsen kommer ha ett nummer (80XX) där de sista siffrorna motsvaras av siffran i kartan som finns på varje objekt. Är det ett garage eller en carport så står siffran i något som ser ut som en byggnad.

 

 

 

Telefon
0687-164 50 

E-postadress
bergfast@berg.se

 

Besöksadress 
Skede 910, Hackås

Postadress 
Bergfast Bostäder och lokaler
Skede 910
845 94 Hackås