Bostad - 11-05-02-2015

Granvägen 1 C/Lgh 1001

2 rum och kök

Main image
Yta
62 m2
Hyra
5109.5
Postadress
Granvägen 1 C/Lgh 1001
845 31
SVENSTAVIK
Område
Galhammar
Ledig fr.o.m.
4/1/2019
Anmäl senast
3/20/2019
Antal anmälningar
Köpoäng på plats 5

I genomsnitt har 2:or i detta område erbjudits till sökande med ca 31 dagars kötid under de senaste två åren.

Beskrivning

2 rum och kök med stort vardagsrum och med egen uteplats i väster.

Området Granvägen 1 består av 2 byggnader och är beläget i östra Svenstavik nära skogen och skolan. Det finns totalt 24 lägenheter som man kommer åt via olika loftgångar. Storleken varierar och antalet rum är mellan 1 till 3. Varje lägenhet har antingen uteplats eller balkong i västerläge. I direkt anslutning finns gräsytor, lekplats och det är nära till områdets parkeringar och garage.

Till Svenstaviks centrum är det ca1 km och där finns det flertalet butiker, bl.a. välsorterad livsmedelsbutik, apotek, systembolag, banker, tygaffär, skönhetscenter m.m. Endast 200 meter från byggnaden finns Svenstaviks resecentrum där du når all kollektivtrafik till hela Bergs Kommun samt regionaltrafik mot Östersund och Sveg-Orsa-Mora. Näridrottsplats, ishall och sporthall finns det i Svenstavik för den som vill röra på sig, även elljusspår finns i de östra delarna.

Alla lägenheterna är utrustade med TV från Telia med kanalpaketet Lagom. Bredband via fiber kan enkelt beställas av hyresgästen själv hos Telia som kopplar in det direkt. Trådlöst lägenhetsnät ingår via den lägenhetsrouter som redan finns på plats.

Ytterligare information

Våningsplan
BV
Hiss
Nej
Uteplats
Ja
Balkong
<ingen>
Balkongläge
<ingen>
Hygienutrymme
Dusch
Pälsdjursfri
Nej
Rullstolanpassad
Nej
Hyresid
11-05-02-2015
Kötyp
Bostad Web
Övrigt
Diskmaskin, Tvättmaskin, Torktumlare, Varmhyra