Sök ledigt

Lediga objekt som finns för uthyrning publiceras i kategorierna lägenheter, lokaler och parkeringsplatser. Tryck nedan för att se vad som finns ledigt just nu.

 

 

 

Lediga lägenheter förändras hela tiden. För att hålla dig ordentligt uppdaterad så rekommenderar vi att skapa en prenumeration på dina önskemål om lägenhet, för att inte missa något. För att skapa en prenumeration måste du registrera dig eller logga in.

Vi publicerar här de lägenheter som är redo för uthyrning. Tryck på ikonen till vänster eller här för att se vad som är ledigt idag. I nästa vy kan du sortera på område, antal rum, yta och hyra. Varje lägenhet är utrustad med en planritning för att få en känsla över hur lägenheten ser ut.

 

 

 

Söker du någon affärslokal, kontor eller industrilokal till din verksamhet? Kolla vad vi har för lediga lokaler, för att se om de passar dina behov. Lokaler anpassas efter förutsättningar och behov på verksamheten som ska vara där. Hittar du inget ledigt just nu mejla gärna oss så kanske vi kan lösa det ändå.

Tryck på ikonen till vänster eller här så ser du snart vad som är ledigt.

 

 

 

Söker du någon plats för din bil? Här publiceras det som är ledigt gällande parkering (med och utan el), carport samt garage (varmt och kallt). Tryck på ikonen till vänster eller här för att se vad som finns just nu. På nästa sida kan du också filtrera på område och typ av parkeringsplats.

Bilplatsen kommer ha ett nummer (80XX) där de sista siffrorna motsvaras av siffran i kartan som finns på varje objekt. Är det ett garage eller carport så står siffran i något som ser ut som en byggnad.