Bo hos oss

Det finns information som är viktig för dig att veta före inflyttning, under tiden du bor hos oss och tiden före du flyttar ut. Detta har vi samlat på ett ställe.

 

 

Inför inflyttning

Välkommen till Bergs Hyreshus. Vi är glada att du vill bo hos oss. Inför det att du ska flytta in finns det vissa saker som är bra att förbereda och veta om. Denna information har vi samlat i avsnittet "Vid inflyttning". Om du efter att ha läst detta har några funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller ringa vid kontorets öppettider, se under "Kontakt".

Under din hyrestid

När du flyttat in hos oss finns det regler och förhållningssätt att hålla sig till. Vi har samlat denna information här. Hittar du inte den informationen du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller ringa vid kontorets öppettider, se under "Kontakt".

Inför utflyttning

Vi hoppas att du har trivts hos oss och nu vill vi att utflyttningen går så smidigt som möjligt för alla parter. För att inte missa något har vi samlat vanlig information i avsnittet "Vid utflyttning". Finns det några frågetecken gällande din utflyttning även när du har läst detta får du höra av dig till oss via e-post eller ringa vid kontorets öppettider, se under "Kontakt".